Herätyyyyyyys :)

Hah, kirjauduin eilen tyhmänä tänne blogiin facen tunnuksilla joka sitten aktivoi tilini uudestaan... Ei ole helppoa päästä sieltä eroon, mutta pienen etsiskelyn jälkeen suljin profiilin toistamiseen.

Eilen polttelin kynttilöitä ihastuksissani ja pienen pelon vallassa, että koska kaksi vuotias bongaa ne ja yrittää tunaroida jotain. Kyllä kynttilät ovat kauniita palaessaan.

DSCN1619-normal.jpg

Aamu alkoi sitten rivakasti:

Lapset myöhästyivät koulubussista, minä keitin sillä välin kahvit pöydälle kun unohdin tyhjentää kahvipannun edellisestä kahvista (teräspannu joten en nähnyt oliko siellä kahvia)... Hohhoijaa siis... Eikun takki yökkärin päälle niskaan ja puukengät jalkaan ja viemään lapset autolla. Meneehän se vapaapäivä näinkin.

No tämän päivän suunnitelmissa "puita poikki ja pinoon" pienemmässä mittakaavassa, eli polttopuiden tekoon. Saisinkohan ladattua niitä kuvia tänne niin olisi hiukka tunnelmallisempaa kirjoittelu, tsih :)

 

Kysymys kuuluu... miten hitossa saan tuohon kuvan tuohon naamojen tilalle??? no sitä joutaa miettiä kun hakkaa puuta pinoon :)