Mihin se kesä katosi!?! Ensimmäisen kerran voin sanoa että nautin kesän jokaisesta päivästä! Yleensä olen jo heinäkuun puolessa välissä ensimmäisen kerran maininnut sanan joulu ja tänä vuonna se on jäänyt elokuun puolelle. Koiranpentuja ei tullut nartulta, mutta en sentään pennuttomaksi jäänyt :) Meillä vipeltää nyt 3kk ikäinen ihanainen urospentu nimeltään "Darwin"

DSCN9155-normal.jpg

DSCN9491-normal.jpg

Mutta ei koirista taaskaan sen enempää :)

Koti on muutamaa laatikkoa vaille purettu muuton jäljiltä ja löysin ihanat senkit olohuoneeseen sellaisesta liikkeestä kun Antik-Anna. Aivan ihastuttava putiikki täynnä kaikkea vanhaa huonekalua! Olohuoneessa on muutenkin nyt kolme pientä kaappia jotka odottavat täyttämistä joten sitä sadepäivää odotellessa!

Keittiöön tarvitsen kahden kaapin väliin ikkunan alle pöydän jossa alataso. Saan oman ihanan kirpparilöydön laitettua siihen kera muutaman muun ihastuttavan keittiöesineen... tällä hetkellä kaikki kun tuntuu vain pursuavan joka paikassa.

Hermot eivät ole kummoisemmin menneet täällä ollessa ja täytyy sanoa että olen tällä hetkellä tyytyväinen että näillä eväillä mennään lasten kanssa.

Aloitin Dukanin dieetin uudestaan liki kaksi viikkoa sitten. Huomenna tulee toinen viikko ja siis punnituspäivä ja viime viikolla saldo oli -2,6kg joten hyvä alku! Vielä siis jäljellä se 38kg pudotettavaa :) Tällä kertaa homma menee niin että vaaka on ystävälläni ja minun on noustava hänen edessään vaakaan joten tsemppiä riittää viikon edestä jotta kehtaa nousta vaakaan! :)