Hah, vai että pystyy sitä olemaan ilman FB:tä... Menin sitten toissapäivänä kirjautumaan fb:hen takaisin ja kas kummaa... siellä on nyt tullut lorvittua jonnin aikaa taas päivästä... Tulihan sitä kk ja rapiat oltuakin sieltä pois, mutta on se kumma että kun profiili ei ollut aktiivisena niin ei se tehnyt edes vaikeaa. Nyt kun se on niin tuntuu että pitäisi käydä hetkittäin katsomassa siellä ettei vain mene joku päivitys ohi silmien.... blaah, olen koukussa siihen kamalaan yhteisöön :(

Jos sieltä pois jääminen vähensi koneen käyttöä 90% niin sinne palautuminen lisäsi sitä nyt parissa päivässä jo 30%... Tylsääkin tylsempää siis!

Hollannin reissukin tuli ja meni ja mukavia muistoja tallentui mieleen ja pari otosta kameraankin. Tänään tuli uusi pieni koiruus taloon, kääpiövillis "Usva" ja katsotaan kuinka meitin käy sen kanssa. Ihastuttava eläväinenhän se on.

Niin ja tulihan tänään jälleen keitettyä kahvit pöydälle... mikä ihme minuun on mennyt!?

Joulu jolkottaa kohti ja mieli ei ole vielä jouluinen, yleensä se siis on jo heinäkuussa... Viime vuonna oli sama oire... Mikä lienee sairauden nimi?

Paino huitelee alkuperäisissä lukemissa varmaan, en ole uskaltanut käydä katsastamassa :(

Miksi jotkut onnistuvat pudottamaan sen tuosta noin vain, minä suurinpiirtein tunnen kuolevani jokaisen väliinjäävän makunautinnon mukana. Eli jälleen ihmisen mielenheikkoutta. Saisikohan omaa mielenlujuutta jotenkin lisättyä?!