Täällä sitä nyt on asuttu kaksi viikkoa päivälleen ja edelleen olo kuin pilvissä.

Eilen tuli isännän himoitsema mönkijä ja siinä meni ilta kun sitä ihasteltiin ja kokeiltiin. Eilen avattiin myös grillikausi ja odotukset ovat suuret tämän kesän suhteen. Ensi viikolla metsurit tulevat kaatamaan puita jotka ovat lliki voimajohtoja ja sitten seuraavalla viikolla kattoremppaajat tulevat asentamaan palotikkaat ja muita isännän tilaamia härpäkkeitä.

Olen pitänyt sanani ja vähentänyt Facebookissa oloani lähes 85%. Pari vaatekaapin hyllyä tarvitsee tehdä ja sitten yksi astiakaappi täytyy vielä hommata vähemmän käytetyille kahvi- ja tarjoiluastioille, sitten olen saanut kaikki laatikot tyhjiksi ja voin siirtyä raivaamaan yläkertaa lapsille vaikka heidän oleskeluaulan sainkin jo tehtyä. Kuvia sitten kun kaikki on valmiina. Vaikka muuten aika rankalla kädellä tavaraa roskiin laitoin ja möin, niin siltikin on jo kolme jätesäkillistä ja kaksi laatikollista tavaraa menossa myyntiin. Sitten voimmekin tosissaan alkaa ulkona tekemään suunnittelemiamme asioita, tosin koirille aitaus on aloitettu eilen lyömällä 4 tolpanjalkaa paikalleen ja seuraavaksi pitäisi tolpat lyödä ja alkaa verkkoa vetämään niihin ja puihin jotka aiomme hyödyntää (Sitomalla. Emme vahingoita puita millään muotoa!) 

Tuossa muuten pari aamua sitten piti hieraista silmiä kun näin kukon ja liudan kanoja meidän tontilla! Oli kyllä aikas mukava näky kun se kukko haareminsa kanssa jolkotteli menemään tontin poikki. Tuli fiilis että "Maalla ON mukavaa"

Kahden viikon päästä tulee erikoisvieraita Tsekeistä kun sieltä tulee kasvattaja tuomaan pari pentua meille asumaan. Tuskin maltan odottaa!

Kahden viikon päästä tulee kaksi kissanpentuakin meille, ihanaa!

En voi käsittää miten joku voi oikeasti asua keskellä keskustaa betonitalojen ympäröimänä, näkemättä ikkunoista puita, lintuja ja ihanaa Suomen luontoa!