Joops...

Fysioterapiassa käyty, rairuoho pojan eskarista haettu ja samalla poika vei pääsiäismunat parhaimmalle kaverilleen ja eskariopeille kera korttien...

Koordinaattorin luona käyty ja joo, poika pääsee pienryhmään mutta mihin kouluun niin se jää nähtäväksi. Alustavasti koulupaikka tämänhetkisen asuinpaikkamme mukaan.

Isännän päivystyksen lomassa ja sukkasulkeisten jälkeen päädyin lähtemään vielä ruokakaupasta viimeiset maidot hakemaan - muiden heräteostosten lomassa. No isäntä soitti että josko olutta toisin ja minäpä ostin. Ostinpa sitten pääsiäisen kunniaksi vielä kimpun tulppaaneja.

Kotiin päästyäni kotona odotti koiran paskat... blaah... ja niitä siivosin ja jätin kauppakassin jääkaapin oven eteen. No, eihän niitä kukaan tyhjentämään alkanut, hah kuka meidän perheessä minulta kysyisi tarvitsenko apua...

No napsahti sitten se "selkä" eli kuppi täyttyi ja meni nurin ja kiskaisin takin takaisin niskaani ja sanoin dramaattisesti "Morjens, tehkää mitä teette... Minä menen nyt" ja koirat hihnaan ja pihalle...

Soitin lähistöllä asuvalle kaverille ja hänelle jo marmatin kuinka orjamaista elämäni onkaan ja mitä siivoamista koko v....n päivä on ollut kotona olemisen ajan, siltikään mitään näkyvää saavuttamatta. Ystäväni pyysi iltateelle ja sinne sitten menin märisemään kolmeksi tunniksi...

Kotio hipsin pienen syyllisyyden saattelemana. Eihän lapset olleet lämmintä ruokaa saaneet koko päivänä, minä katoan suutuspäissäni sanomatta mitään muuta kun heippa. No johan oli lapset miettineet ja kyselleet että tulenko yöksi kotiin. Isäntä katsonut että joops, on lompakko ja laukku kotona... Äiti on jäähyllä ja tulee kotiin (huom, ei ole tapanani tehdä moisia tempauksia vaan yleensä raivoan kotona).

Soitin matkalla kotiin ja huojennus oli suuri kun isäntä kertoi että esikoinen oli paistanut jauhelihaa, laittanut spaghetit kiehumaan ja isäntä tehnyt vain kastikkeen valmiiksi, eli huh, lapset oli ruokittu ja siis todennäköisesti ne kauppakassitkin tyhjennetty.

Kotio tultuani, vastassa odotti rauhallinen iloinen väki ja oli mukava tulla kotiin... tiskikoneen lykkäsin päälle ja aloin suunnittelemaan huomista persikka-rahkapiirakkaa... Huomenna muuten on sitten punnituspäivä ja tänään muuten täytyy ottaa vielä se lammas pakkasesta sulamaan.

Niin juu... talohankekin etenee ehkäpä... vastatarjous tuli vihdoin ja noh, oli paljon enemmän kun toivoimme, mutta laitoimme vielä toisen tarjouksen menemään... katsotaan ottaako tuulta purjeisiin vai miten on... Isäntä kuitenkin vähän jo väläytti että taitaa meistä kiinteistön omistajia tullakin :)