Hyvää tätä vuotta!

Joulukuusi kaatui eilen, jonka perusteella se sitten pistettiin oksasaksilla niks ja naks ja pihalle polttamista odottamaan. Muutkin joulukoristeet saivat kyytiä, vain paperilumihiutaleet ikkunoissa ja ulkona olevat ulkovalot saivat jäädä. 

Meillä oli ensimmäisen kerran ehta joulukuusi lasten saamisen jälkeen. Lapset tykkäsivät ja kyllähän se aivan mahtava olikin, mutta mitään tuoksukiksejä en siitä kyllä saanut. Joulu ei kyllä tuntunut tänä vuonna muutenkaan niin joululta kun odotin, johtui lumettomuudesta ja siitä että olin aloittanut fiilistelyt jo huimasti aiemmin kun ennen. Vaikka jouluihminen olenkin henkeen ja vereen niin taisin saada siitä ähkyn kuitenkin :) No kuten sanotaan, onneksi joulu on vain kerran vuodessa! Seuraava voi ollakin taas jo ihan muuta ;)

Meille odotetaan taas pentuja, ehkä... Kesän "tragedia" ei niin kovin mieltä paina, mutta toisaalta hirvittää jos kovat pakkaset nyt iskevätkin tosissaan juuri helmikuun puolessa välissä kun pentujen on määrä syntyä. No, tarkoitus on joka tapauksessa tehdä tuonne yhteen varastoon koiralle pesä ja sen takia olenkin ottanut kirpputoripöydän 40pvän ajaksi jotta saan myytyä tavaraa pois ja samalla toivon mukaan hiukan sukan varteen rahaa :) Tässä vain alkaa viikonloput loppua sillä jos nyt niitä pentuja onkin niin varaston tyhjentäminen yhdistettynä vuoden vaihteessa yhtiömuutoksen läpikäyneeseen firmaan aika on todella kortilla. Lapsetkin tarvitsevat äitiään, mutta nämä ovat näitä ns. AV-kysymyksiä ja asioiden priorisointia vaativia juttuja joita en huonolla organisointikyvylläni taida osata setviä ilman harmaita hiuksia xD

Lasten kanssa menee muuten nykyään vallan mainiosti. Esikko alkaa huimaa vauhtia päästä murrosikään. Samoja merkkejä olen huomannut kolmannen lapsemme kohdalla. Olen muuten huomannut, että täällä asuminen on muuttanut joko minun suhtautumista heihin, tai sitten heidän minuun koska minusta on tullut paljon lämminhenkisempi äiti. Ei vain perustarpeet tyydyttävä itsekäs noita-akka :) Eilenkin pelasimme vanhimpien kanssa Scrabblea (isäntä mukaan lukien), mitä en aiemmin ole viitsinyt tehdä oman laiskuuden takia .

Aloitin myös kaksi viikkoa sitten B-vitamiinikuurin hiusten lähdön takia ja huomasin että sen lisäksi että hiusten lähtö ON vähentynyt, saamattomuutenikin on vähentynyt. Nyt mietin että onko minulla tarvetta myös D-vitamiinikuurille.

Paino sen sijaan non joulun mässäilyjen takia noussut, lisäksi painoa on lisännyt siiderin tissuttelu ja noihin päätin nyt tehdä stopin. En suinkaan aloita tipatonta tammikuuta vaan tipattoman kevään. Kesällä sitten seuraavan kerran voin nautiskella kuumalla ilmalla siideriä :) Sen lisäksi ruokailutottumukset joutuvat JÄLLEEN kerran syyniin, mutta tällä kertaa koko perheen osalta!

Katsotaan kuinka paljon muutosta se aiheuttaa omassa painossa :D