Hiukka alkaa venähtämään nämä kirjoittelut, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Koirien tarhan rakentaminen on vienyt niin suunnattoman määrän ajasta että huhheijaa! No nyt on yksi tarha valmis ja yksi elementtitarha rakennettu kiimaista varten.

Eilen tulivat vieraat Tsekeistä mukanaa kaksi pentua (tai joo 7kk ne nyt ovat kyllä jo) ja aikas hurmaavia otuksia. Täytyy vaan katsastaa miten luonteet kehittyy.

Tänään vuorossa nartun progesteronimittaus (ensi viikolla astutus) ja huomenna rodun erikoisnäyttely Harjavallassa ja hmm... koirat ovat märkiä ja mutaisia! Kääk! Eli hommia tiedossa illaksi. Tänään muutenkin on palotikkaiden asennuspartio liikkeellä, eli sellaisesta firmasta kun Vesivek, tulivat laittamaan meille palotikkaat ja katolle kävelytason tms.

Koti on erittäin kesken vielä ja vanhassa kodissakin taitaa olla vielä yksi tai kaksi "kippoa" ja sitten siivoamista vaille valmis sekin. Ensi viikollahan se pitääkin jo luovuttaa pois.

Yritän metsästää täydellistä tasoa olohuoneeseen, mutta tuntuu että niitä ei löydy mistään! Tai löytyy joo, mutta ei sellaista mitä haen. Etsinnässä on nimittäin sellainen vanha kaappi (liinavaatekaappi tms.) ja niitä kun ei taida löytyä tai sitten ne maksavat tuplaten uuteen verrattuna.