Oi, isännän ja minun 14v. hääpäivä tuli ja 15. vuosi pärähti käyntiin jokin aika sitten... Kuinka elämä voikaan rientää! 6 ihanaa lasta on meillä silmien alla ja oma ihana koti! Voiko sitä enempi pyytääkään. Niin no parempaa elämää koirarintamalla kun siellä ihmiset on täysin aivottomia käytökseltään (joka valitettavasti tarttuu :o/ )

Painorintamalla on vihdoin uutta! Paino on lähtenyt laskuun ja yli 6kg on pudonnut jo. Olen niin kovin innostunut siitä että vihdoin näyttää tuloksia tulevan, eli jos alussa oli 40kg pudotettavaa niin nyt on enää 33kg ja rapiat! Wow!!

Minua on päässyt puraisemaan oikea kirpputorikärpänen! Myyn, ostan, tuunaan ja suunnittelen. Olen aivan innoissani ja odotan että pääsen ostamaan ompelukoneen, sillä hurauttelen menemään jos jonkinlaiset projektit kunhan sen tosiaan maltan ostaa. Tänään löysin riihjmäen lasipurkkeja kaksi kappaletta yhteensä 14€ ja korkeutta niillä taitaa olla se 27½cm, ilman kansia ne olivat, mutta äidilläni taitaa olla jemmassa kannet moisiin purkkeihin :o) Ja taitaa hänellä niitä purkkejakin olla jemmassa.

Seuraava löytöni oli ihastuttava karvahattu 2€ ja 2m pitsiliina 5€, joka tuleekin juuri valmiiksi saamani tason reunaan. Kuvia siitä projektista myöhemmin. Ostin sorsakosken haarukoita ja veitsiä yhteishintaan 1,5€ ja pari fiskarsin haarukkaa 0,50€, joista teenkin jotain jännää... Siitäkin myöhemmin.:o)

Suuria suunnitelmia sanoisinko... Ihana syksy on juuri oven luona, siitä pitää nauttia!