Vuosi 2014... Painoa ja painoa ja painoa... Alan kyllästymään omaan saamattomuuteeni. Tuhannennen kerran aloitan huomenna liikkumisen ja ruoan hallitun syömisen :)
Paino on tänään huikeat 104,3kg ja olo on kun syöttöporsaalla. Tätä urakkaa ei voi kenellekään muulle delegoida, se on tehtävä itse tai lakattava ruikuttamasta niistä kiloista... Miksi se on sitten niin hankalaa... pelkäänkö että en enää ikinä saa maistaa niitä makuja ja herkkuja tai ruokia jos nyt hiukan kevennän ja yritän sen 0,5kg viikossa saada alas? Nyt saa jäädä kaikki epämääräiset syömiset ja keskityn salaattiin ja liikunnan lisäämiseen,  ilman että teen siitä numeroa. Kumpaakaan en vihaa missään muodossa, en vain tykkää yksin liikkua ja salaatin tekeminenkin ärsyttää jos on valmiiksi nälkä. Harmittaa vain kun kesä on tulossa ja kesällä yleensä grillataan ja nautitaan siideriä jne. ja se että en niistä pääsisi nauttimaan silloin kun tahdon, vie hiukka hohtoa jo valmiiksi alkavalta elämän muutokselta... typerä ajattelutapa :)

Ylihuomenna tulee viikko kun jouduin lopettamaan yhden koiristamme ja kipeää tekee ajatteleminen vieläkin vaikka se oli koiran parhaaksi. Jälleen tuli mietittyä että miksi pitää ottaa koira kun siitä luopuminen on niin kamalan kivuliasta mielelle...